Rings & Suits

Rings en Suits is gespecialiseerd in maatwerk. Wij leveren maatwerk in o.a. trouwringen, trouwpakken & maatpakken voor de mode bewuste man. Dit doen we zowel voor de zakelijke markt als voor de vrije tijds sector. Speciaal geselecteerde stoffen worden omgevormd tot de mooiste pakken. Hierbij bepaald u zelf tot in detail, hoe je de wereld tegemoet treed.

De hoogwaardige productie hiervan vindt plaats in Portugal. Uitsluitend gespecialiseerde medewerkers hebben de hand aan uw gepersonaliseerd pak en kinderarbeid is hierbij gegarandeerd uitgesloten. Na een gedegen meting en hierdoor ideale pasvorm wordt binnen vier weken uw pak geleverd. Vanwege rechtstreekse leveren is de prijs van uw hoogwaardig kledingstuk zeer concurrerend.

Daarnaast leveren we dezelfde kwaliteit in maatwerk van de benodigde accessoires; overhemden, stropdassen, vlinderdassen, plastrons, pochet en schoenen.

TROUWEN

Voor de trouwsector zijn we voorzien van extra stoffen collecties en design mogelijkheden. Hierdoor stellen we gegarandeerd een uniek trouwpak samen, wat voor de meeste mannen het belangrijkste pak van hun leven zal zijn.

Ook de trouwringen worden geheel naar wens samengesteld. Kies uit meer dan 1000 paar voorradige ringen. Leverbaar in 18 verschillende modelleringen in ieder gewenst edelmetaal. Aangepast in breedte en model naargelang de hand en vinger waar deze aan gedragen wordt, geheel naar eigen voorkeur en wens.

U bent van harte welkom voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Met stijlvolle groet,

William Albers

Where?

Ginnekenmarkt 8, 4835 JC Breda

0767370220