Op 10 november 2011 heeft Albers Juwelen op de Ginnekenmarkt haar deuren geopend. Hiermee keert eigenaar William Albers terug naar zijn geboortestek, waar niet ver van de markt vandaan zijn ouders in 1962 hun eerste juwelierszaak opende.

Onder de naam “Albers Juwelen” wordt een nieuw concept binnen de juweliers markt gevoerd, waarbij specialisatie centraal staat. Daarnaast wil William zijn bedrijfsvoering laten aansluiten bij de mentaliteit van het Ginneken: gastvrij, vriendelijk en behulpzaam in combinatie met een hoge service.

Naast de gepresenteerde merkartikelen beschikt Albers Juwelen over een ruim assortiment aan kwaliteits sieraden. Albers juwelen heeft zich gespecialiseerd in trouwringen en de sieradenmerken zoals Bron en Lapponia. Allemaal juwelenmerken met een eigen gezicht en verhaal.

Dit betekent voor U als consument dat wij beschikken over nagenoeg gehele collecties, zodat U ten alle tijden het juiste sierraad kunt kiezen dat U past. U bent van harte welkom in de winkel om deze collecties te bewonderen om met deze merkcollecties kennis te maken. Wij werken graag op afspraak om in alle rust U van dienst te zijn en te adviseren bij uw keuze.

Geen afspraak gemaakt en u bent in de buurt? Loop gerust vrijblijvend binnen voor een eerste en vrijblijvende kennismaking.

Huidige gravure en briljant in ring actie:

‘Een goed begin van het nieuwe jaar:
GRATIS GRAVURE en DIAMANT in binnenkant van de trouwringen.

Albers Juwelen advertentie

Adres

Adres:

Ginnekenmarkt 8, 4835 JC Breda

Telefoon:
Neem contact op met de eigenaar

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 21:00

Vrijdag

10:00 - 18:00 *

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

* Op afspraak vrijdag geopend tot 20:00 uur.