Laden…

Bloembinderij Vergeet-Mij-Niet Uw fleuropbloemist in Ginneken. In onze ruime winkel vindt u een mooi assortiment aan Bloemen van uitstekende kwaliteit. Ons team is gespecialiseerd in het maken van boeketten en bloemwerk voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Voor het verzorgen van uw bloemen abonnement kunnen wij altijd een passende offerte maken.

Het verzorgen van uw bruidswerk is een specialiteit van ons team, laat u eens informeren naar de mogelijkheden, voor zowel klassiek als modern bruidswerk zijn wij het aangewezen adres.

Rouwarrangementen, voor een laatste afscheid zijn er vele mogelijkheden. Wij verzorgen met grote zorg uw rouwarrangementen, wij staan voor u klaar en adviseren u vakkundig.

Wij hebben steeds een wisselende collectie binnen en buitenplanten, onze keuze is ruim en altijd van goede kwaliteit

Tevens vind u een mooie collectie glas van HENRY DEAN en potterie van DESPOTS. Sinds vele jaren zijn wij dealer van EMMA BRIDGEWATER handgedecoreerd aardewerk Serviesgoed. Een mooie collectie aardewerk met een landelijke exclusieve uitstraling voor de liefhebber. Een wereldberoemde collectie.

Adres

Adres:

Ginnekenweg 337-A2, 4835 ND Breda

Telefoon:
Neem contact op met de eigenaar

Openingstijden

Maandag

13:00 -18:00

Dinsdag

09:00 -18:00

Woensdag

09:00 -18:00

Donderdag

09:00 -18:00

Vrijdag

09:00 -18:00

Zaterdag

09:00 -17:00

Zondag

Gesloten