Laden…

Vol trots presenteren wij visrestaurant Blini dat sinds 1 juni 2011 gevestigd is aan de Ginnekenweg (Ginnekenmarkt) waar wij onze gasten uit Breda en omstreken in een ongedwongen sfeer verwelkomen en verwennen.

Blini is fris, modern en tegelijkertijd warm ingericht met deels open keuken zodat u direct contact heeft met onze keukenbrigade. De vriendelijke gastheren en dames zullen er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wij zijn van mening dat u zich hier, net als wij, snel thuis zult voelen.

Blini is een eigentijds visrestaurant waarbij u terecht kunt voor een gegrild stukje vis, zeevruchten, kreeft, oesters, mosselen, Fruits de Mer en al het moois dat de zee ons te bieden heeft.

Uiteraard zullen wij voor de niet-visliefhebbers altijd een heerlijk vlees- of vegetarisch gerecht in huis hebben. Naast de regelmatig wisselende kaart ontbreekt een mooie wijnkaart uiteraard niet want vis moet tenslotte zwemmen.

In onze tuin kunt u zomers ook hier heerlijk dineren rondom de vijver met uitzicht heeft op de St. Laurentiuskerk. Op ons terras op de Ginnekenmarkt kan heerlijk worden geborreld en volop gekeken worden naar alles wat passeert.

Wij hopen dat uw enthousiasme is gewekt en u uiteraard binnenkort als gast te mogen begroeten.

Adres

Adres:

Ginnekenweg 347, 4835 ND Breda

Telefoon:
Neem contact op met de eigenaar

Openingstijden

Maandag

17:00 - 0:00

Dinsdag

17:00 - 0:00

Woensdag

17:00 - 0:00

Donderdag

17:00 - 0:00

Vrijdag

17:00 - 0:00

Zaterdag

17:00 - 0:00

Zondag

17:00 - 0:00